نکات مهم در آشپزی، سرآشپز هومن سلطانی “پاستای خوشمزه، خانواده‌ی بامزه”

خب وقتشه با راهنمایی سرآشپز هومن سلطانی عزیز  چندتا نکته رو بهتون بگیم تا پاستایی که درست میکنید خوشمزه تر باشه و بتونید جزو برنده های مسابقه باشید

قوانین آشپزی برای مسابقه:

۱. از مواد تازه استفاده کنید
۲. خمیر پاستا حتما با دست درست بشه و زمان خوردن کمی زیر دندون سفت باشه (خام نباشه)
۳. مزه ی تمواد مواد غذایی توی پاستا متعادل باشه (مثلا مزه ی پنیر، سیر، نمک یا فلفل بیشتر از حد نباشه)
۴. به تزئین غذاتون دقت کنید و خلاقیت به خرج بدید

و از همه مهم تر یادتون نره همه چیزو مرتب و تمیز کنید

منتظر ویدئوهای قشنگتون هستیم

مهلت ثبت نام تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۱
در سایت www.salamgol.ir

دیدگاهتان را بنویسید