خب وقتشه با راهنمایی سرآشپز هومن سلطانی عزیز چندتا نکته رو بهتون بگیم تا پاستایی که درست میکنید خوشمزه تر باشه و بتونید جزو برنده های مسابقه باشید
قوانین آشپزی برای مسابقه:
۱. از مواد تازه استفاده کنید
۲. خمیر پاستا حتما با دست درست بشه و زمان خوردن کمی زیر دندون سفت باشه (خام نباشه)
۳. مزه ی تمواد مواد غذایی توی پاستا متعادل باشه (مثلا مزه ی پنیر، سیر، نمک یا فلفل بیشتر از حد نباشه)
۴. به تزئین غذاتون دقت کنید و خلاقیت به خرج بدید
و از همه مهم تر یادتون نره همه چیزو مرتب و تمیز کنید
منتظر ویدئوهای قشنگتون هستیم
مهلت ثبت نام تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۱
در سایت www.salamgol.ir