مواد اولیه:
_ ریحان: ۱۰۰ گرم
_ روغن زیتون: به میزان دلخواه
_ دانه کاج یا مغز گردو: ۴۰ گرم
_ سیر: دو حبه
_ پنیر پارمیزان یا پودر پنیر: ۱۵۰ گرم
_ تخم مرغ: ۲ عدد
_ آرد ساده: ۲۰۰ گرم
_ نمک: به میزان دلخواه
مرحله ی اول: آماده کردن خمیر پاستا:
_تخم مرغ و نمک توی ظرف قاطی بشه و با چنگال زده بشه
_ آروم آروم، با الک آرد رو به ظرف اضافه کنید.
_همه چیزو با هم قاطی کنید تا مواد تبدیل به خمیر بشه
_خمیر رو ده دقیقه توی یخچال بزارید تا خمیر سفت بشه
_ بعد از ده دقیقه، خمیر روی یه سطح صاف پهن بشه و با وردنه صاف صاف کنید.
_خمیر صاف شده رو به مستطیل یا مربع های کوچیکتر تقسیم کنید(هر جوری که خودتون راحتید اینکارو انجام بدید، سراشپز اصلی شمایید)
_خب الان وقتشه که ورقه هاروبه کمک بزرگترها با یه چاقوی تیز به نوارهای ظریف و خوشگل تبدیل کنید و اونارو بزارید توی یخچال
بعد از این قراره سس پاستارو با کمک بقیه ی اعضای گروه آماده کنید
مرحله ی دوم: آماده کردن سس پاستا:
_۱۰۰ گرم ریحون تازه روحسابی خرد کنید و توی ظرف بریزید.
_روغن زیتون، دانهی کاج یا مغز گردو، رو به ظرف اضافه کنید.
_ پنیر پارمیجان یا پودر پنیر رو کمی خرد کنید و به بقیه ی مواد اضافه کنید.
_حالا حبههای سیر رو که خرد کردید بریزید توی ظرف مواد و پنیر بز یا پنیر عادی رو هم بهشون اضافه کنید، آخرش هم نمک باید اضافه بشه تا بتونید همهی مواد رو باهم مخلوط کنید و بعدش سس رو توی یه ظرف دیگه خالی کنید
مرحله ی سوم: درست کردن پاستا:
_نوارهای باریک و خوشگل رو از یخچال بیارید بیرون
_یه قابلمه رو روی گاز بزارید، نصف قابلمه رو پر از آب کنید و کمی نمک که ریختید.
وقتی آب جوش اومد نوارهای پاستارو بریزید توی قابلمه و بزارید چهار دقیقه توی قابلمه بمونه و بعدش مواد توی قابلمه رو توی آبکش خالی کنید(این مرحله رو حتما به کمک بزرگترها انجام بدید چون آب جوش ممکنه بهتون آسیب بزنه)
_مقداری از سس پستو رو توی قابلمه بریزید که سس گرم بشه و بعدش نوارهایی که توی آبکش گذاشتید رو اضافه کنید.
-کمی که گرم شد پاستا شما آمادس